Hatvan fölött is lehet jólöltözött!

Az éppen nyugdíjassá váló nők többsége még igyekszik „tartani magát”. Az ötvenes korában választott, fiatalos holmikat hordja, amíg lehet. De sok esetben, sajnos, megváltoznak a méretei, a vonalai – és megváltozik a divat is. Hogy ne legyen kényelmetlen, sőt kínos a szűk nadrág, a túl rövid szoknya, vastagodó bokához a tűsarok:

divat Váltani kell!

Ma már nyugdíj mellett sem pénzkérdés a divat , a jólöltözöttség. Nem kell ahhoz márkás cucc, hogy ízléses, friss, kényelmes, akár kimenő, akár társasági ruhát, vagy otthoni holmit vásároljon magának a hatvan fölötti, a hetven felé ballagó, vagy az ennél idősebb nő (vagy férfi) is.

divatÁpol és eltakar

A kardigánok, a blúzok, a pulóverek és a blézerek – ha megfelelő színűek, fazonúak – jótékonyan eltakarják, amit nem szeretnénk mutogatni. Ma már kaphatóak a gumírozott derekú nadrágok, akinek éppen ilyenekre van szüksége. Vannak elasztikus farmernadrágok is. Egy-két sima, fekete társasági ruhára, hozzáillő sálakkal, vagy szerényebb gyöngysorral, mindig szükség lehet – hogy legyen miben „kimozdulni” otthonról.

Kényelmes és biztonságos

A magas sarkú cipő már nem ezeknek a korosztályoknak való. Ma a fiatalabbak is szívesen járnak lapos sarkú és talpú szandálokban, cipőkben. Ilyenek közül válasszunk.

divatNézegessünk divatképeket!

Az interneten mind frizurákból, mind ízléses, divatos holmikból bőséges a választék. Innen gyűjtsünk inspirációt, bátorságot ahhoz, hogy igyekezzünk jobban kinézni! Korunkhoz képest mi is lehetünk elegánsak, jólöltözöttek.

Nem kerül sokba, sőt, egy-egy heti nagybevásárlásból „átcsoportosított” tíz-tizenöt euróból valamelyik nagyáruház ruhakínálatából is beszerezhetjük a legszükségesebb, új ruhadarabokat.

Önnek ajánlott

Leave a Reply