Gyógyfürdők Magyarországon

Gyógyfürdőt keres egészségügyi problémájára? Gondot jelent, hogy a hazai, szlovákiai gyógyfürdők legtöbbjében nem értenek magyarul? Ha módja van rá, szívesen választana a magyarországi gyógyfürdők közül? Esetleg idős hozzátartozóját szeretné meglepni egy fürdőkúrával? Kerek évforduló, Karácsony, vagy csak úgy, családi kirándulással egybekötve? Tessék, érdeklődjön, hol lenne rá lehetőség.

Betegségek alapján is tud keresni!

Itt a címek is, ábécé sorrendben:

Anna Fürdő

Cím: 6720 Szeged, Tisza L. krt. 24.

Az Anna Fürdő természetes gyógyító kincse az Anna víz, mely külső felhasználásra mozgásszervi betegségek, bőrbetegségek kezelésére, belsőleg légzőszervi betegségek gyógyítására, ivókúraként idült emésztőszervi problémák kiegészítő kezelésére alkalmas. A felújítással egyidejűleg a fürdőépület mellé egy modern, háromszintes gyógyászai központ is épült, mely a mai igényeknek megfelelő fizioterápiás ellátást nyújt. Kialakításra került egy 12 ágyas betegszoba, melyben azokat látják el, akik a komplex fürdőgyógyászati ellátásban vesznek részt. Ez az ellátási forma azoknak előnyös, akik sérülések, műtétek illetve krónikus mozgásszervi betegségük folytán komplex, kúraszerű rehabilitációra szorulnak. A páciensek napi négy óra benntartózkodási idő alatt orvosi ellenőrzés mellett, négyféle kezelésben részesülnek három héten keresztül. A betegek szakorvosi javaslatra, beutalóval vehetik igénybe a gyógyászati részleg kezeléseit. A magyarországi beutaltak esetében a gyógyfürdő szolgáltatások 85%-át a társadalombiztosítás támogatja.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések ( baleseti rehabilitáció).

 

Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Cím: 5600 Békéscsaba, Árpád sor 3.

A fürdő 76 Celsius és 40 Celsius fokos, 1974, illetve a 800 méterről feltörő vizét az egészségügyi miniszter 2001-2002 . Egészségmegőrző szolgáltatások (külön térítés ellenében): gyógymasszázs, víz alatti sugármasszázs, vízitorna, szolárium, infrakabin. TB által finanszírozott kezelések (külön térítés ellenében, orvosi rendelvényre): gyógyvizes gyógymedence, orvosi gyógy-masszázs, víz alatti sugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, csoportos gyógyúszás 18 év alatt. A fürdőt 2006- ban  gyógyfürdővé nyilvánították. A gyógyvizes medencékben elsősorban ízületi, reumatikus, és mozgásszervi betegségek kezelésére van lehetőség. 2004-től kezdődően balneológiai kezeléseket is végeznek. A betegek gyógyulását orvosi gyógymasszázs, iszappakolás, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna szolgálja.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (ízületi megbetegedések).

 

BIO Flexum-Termál Gyógyfürdő

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Kígyó utca 1.

Az itt található elismert gyógyvizű fürdő – besorolása szerint – Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé sorolható. Az Országos Közegészségügyi Intézet minősítése szerint a hévízkút vize sok oldott sót tartalmazó alkáli­hidrogénkarbonátos és -kloridos hévíz, amely a tetemes jodidion- tartalmánál fogva a jódos ásványvizek csoportjába sorolható. A víz fluorid- és kovasav-tartalma is számottevő. A gyógyvíz vegyi összetétele folytán fürdő- és ivókúra, illetve – porlasztott alakjában – belégzéses gyógykezelés céljára egyaránt jól alkalmazható a következő betegségcsoportok esetén: mozgásszervi betegségek fürdőkezelésére, degeneratív jellegű csont- és ízületi bántalmak esetén, idült, gyulladásos jellegű ízületi és izombetegségeknél, (reumás betegségeknél), baleseti eredetű mozgásszervi bántalmak utókezelésére, a nőgyógyászatban krónikus gyulladásos betegségek gyógyítására. Idült légzőszervi bántalmak esetén – belégzéses formában: idült hörghurut kezelésére (pl. dohányzók hörghurutja), tüdőtágulás (emphysema) bizonyos eseteiben, idült orr-garatüregi, orr- melléküregi megbetegedéseknél (porlasztás vagy gőzölés formájában), rendszeres orvosi felügyelet mellett. Gyomor- és bélbetegségek ivókúrája: idült emésztési zavarok (gyomorsavhiány, gyomorsavtúltengés, idült bélbántalmak esetén), gyermekek fogszuvasodásának megelőzése céljából, bizonyos pajzsmirigy bántalmak és kezdődő érelmeszesedés esetén (orvosi felügyelet mellett).

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (degeneratív megbetegedések) ízületi megbetegedések (baleseti rehabilitáció) nőgyógyászati megbetegedések (légzőszervi megbetegedések) gyomor- és bélbetegségek.

 

Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és uszoda

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 36.

Jelenleg három helyről kapja a gyógyvizet, amely kiválóan alkalmazható a legtöbb mozgásszervi megbetegedés gyógyítására, illetve sérülések utáni állapotok kezelésére. Három gyógymedence, két úszómedence, nyáron pedig még 5 különféle strandmedence, illetve szolgáltatások egész sora áll a vendégek rendelkezésére. A Dagály Termálfürdőben lehetőség van az OEP által finanszírozott kezelések igénybevételére.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (sérülések utáni állapot kezelése).

 

Dandár Gyógyfürdő

Cím: 1095 Budapest, Dandár utca 5-7.

Az egykori tisztasági fürdő ma már saját kútból nyert, igen jó minőségű gyógyvízzel rendelkezik. Három különböző vízhőmérsékletű gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére, akik főként az OEP által támogatott gyógykezeléseket veszik igénybe. De van aroma relax masszázs, púderes masszázs, manager masszázs és lábápolás is a fürdőben. A Dandár utcai népfürdő vázlatos tervét K. Császár Ferenc készítette. A fürdőt 1930-ban adták át, majd 1936-ban átalakították. A II. világháború alatt a fürdő kevésbé rongálódott meg, így azt már 1945-ben megnyithatták. A fürdő eredetileg tisztasági fürdőként üzemelt. 1978-ban a teljes felújítást követően gyógyfürdőként helyezték ismét üzembe.

A víz összetétele: Nátriumot is tartalmazó kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos és szulfátos-kloridos hévíz, amelynek fluoridion-tartalma is jelentős.

Milyen betegségekre jó?

Ízületek degeneratív betegségei, idült és félheveny ízületi gyulladások, porckorongsérv, idegzsábák.

 

Eger Termál

Cím: 3300 Eger, Petőfi tér 2.

A Termálfürdő egyedi jellegzetessége, hogy az északi felén inkább a gyógyvizes, csendesebb fürdőző funkciók telepedtek meg, míg a déli területen, tudatos fürdőfejlesztés eredményeként a gyermekbarát, fiatalosabb strandolás kapott helyet. Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik legszebb, legismertebb fürdőhelye. Az 5 hektáron elterülő parkfürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma! A fedett-nyitott vízi élménysziget 13 medencével, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik. A Vendégek egész évben modern körülmények között élvezhetik a radonos gyógyvíz illetve kénes termálvíz jótékony hatásait. A Termálfürdő északi felén inkább a gyógyvizes, csendesebb fürdőző funkciók telepedtek meg, míg a déli területen, a gyermekbarát, fiatalosabb strandolás kapott helyet. Az Egri Termálfürdőben több védett növényfaj is él, közöttük a több mint 250 éves keleti platánfa, melyet 2012-ben Magyarországon, 2013-ban pedig Európában is az Év Fájának választottak.

 

Gyulai várfürdő

Cím: 5700 Gyula, Várkert u. 2.

Az I. számú termálkút vize a nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvizek családjába tartozik. Mint ilyen, kiválóan alkalmas különböző mozgásszervi, ideg- és bőrgyógyászati panaszok enyhítésére. Ezekre a betegségekre javasolt a fürdőkúra: kopásos eredetű gerinc- és ízületi betegségekre, idült karideg-zsábára, ülőideg zsábára (akut tünetek lezajlása után), ortopédiai műtétek után, idegsebészeti műtétek után, balesetek utókezelésére, csontritkulás okozta izom és idegfájdalmak esetén, idült nőgyógyászati gyulladások kezelésére, idült urológiai gyulladások kezelésére, érszűkületek kezelésére, bőrbetegségekre (ekcéma, lichen, psoriasis). A fürdőkúra hatásai: regenerálódási készség fokozása, fájdalomcsillapító hatás, allergiás reakciók mérséklése, nyugtatóan hat az idegrendszerre, mérsékli az alvászavart, megfelelő hőmérsékleten csökkenti a gyulladásos folyamatokat, belélegezve elősegíti a légutakban lerakódott váladék felszabadulását, mérsékeli az izomfeszességet, metakovasav tartalma miatt az ekcéma, a lichen és a sporiasis tüneteit csökkenti.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések,idegrendszeri megbetegedések, bőrgyógyászati megbetegedések.

 

Halas Thermál

Cím: 6400 Kiskunhalas, Nagy Szeder I. u. 1.

A 48 °C -os halasi vizet a ’80-as években nyilvánították hivatalosan is gyógyvízzé. Az alkálihidrogén-karbonátos, fluoridos és jódos hévíz összetételénél fogva reumatológiai megbetegedések kezelésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére, baleseti sérülések utókezelésére, műtétek utáni rehabilitációra, mozgásszervi betegségek (idült degeneratív ízületi és gerincbetegségek, gyulladásos betegségek nem aktív szakaszában, csontritkulás, húzódások, rándulások, ficamok, sportsérülések), ideggyógyászati megbetegedések, és perifériás keringési betegségek gyógyítására alkalmas, amihez a fürdő szomszédságában álló kórház orvosi felügyeletet, szakmai hátteret biztosít.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések |nőgyógyászati megbetegedések (baleseti rehabilitáció, keringési megbetegedések).

 

Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

7815 Harkány, Kossuth L. u. 7.

harkanyA Harkányi Gyógyfürdőben nem csak a gyógyvíz spontán hatása érvényesül. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező éghajlata, a gyógyfürdő mikroklímája, és az évi 2100-2200 napsütéses óra kiváló kiegészítője egy gondosan megtervezett fürdőkúrának.

A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel 34-38 C° víz hőfokkal biztosítja vendégeinknek a gyógyulást.

Milyen betegségekre jó?

A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében, gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során.

A harkányi gyógyvíz bizonyítottan hatásos a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek enyhítésében. Harkányon kívül csak két olyan hely van még a világon, ahol bizonyítottan gyógyítható a pikkelysömör.

A gyógyfürdő kezelés ellenjavallatai: lázas állapot, fertőző betegség, sérült bőr, váladékozó seb, extrém magas vérnyomás, dekompenzált keringés, légzési elégtelenség, eszméletvesztéssel járó betegségek, aktív rosszindulatú daganatos betegség, aktív tbc, akut gyulladásos állapotok, csontvelőgyulladás, terhesség, menstruáció.

 

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Cím: H-8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1

hevizA több ezer éves tőzegfenekű gyógytavat egy 38 m mélyen fekvő forrásbarlang több, ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizű forrásai táplálják.

A 410 literes másodpercenkénti vízhozam mellett a tó vize három nap alatt teljesen kicserélődik. A feltörő víz hőmérséklete a forrásnál 38,5 C fok, a tó hőmérséklete 24-38 C fok között ingadozik, az évszakok időjárásainak megfelelően, ezért még télen is alkalmas a fürdőzésre.

A víz nyugtató, ugyanakkor felfrissítő hatása mellett az egyenletes vízáramlás enyhe masszázsként hat a fürdőzőkre.

Egyedi környezete miatt az élővilága igen különleges, gyönyörű látvány a tóba telepített vörös tündérrózsa, ami még késő ősszel is virágzik.

 

Hódmezővásárhelyi strand, Termálfürdő- és Sportuszoda

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u. 1.

Ásványianyag-tartalma literenként 2190,525 mg. Ez a gyógyító hatású víz alapozza meg a város több mint 75 éves fürdőhagyományát. Terápiás részlege nemcsak a víz termikus és kémiai tulajdonságát használja ki, évek óta szakorvosi javallatra az Erzsébet Kórház-rendelőintézet szakembereinek bevonásával víz alatti torna, tangentoros kezelések és masszázs is működik a fürdőben, így a gyógy- és termálvíz hatékony eszköze a helyi orvosi terápiának és rehabilitációnak.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (gerinc megbetegedések, ízületek megbetegedései, degeneratív megbetegedések).

 

Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő

Cím: 6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.

A fürdő minősített gyógyvizes medencékkel rendelkezik. A csarnokban helyezkedik el egy 36°C-os és egy 38°C-os gyógyvizes medence, valamint egy 25 m-es feszített víztükrű gyógy úszó medence. Emellett a szabadban található egy 36°C-os körmedence, mely egész évben üzemel. Javallatok: degeneratív mozgásszervi elváltozások (arthrosisok), idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések (reumatoid arthrisis, Bechterew-kór, stb.), lágyrészek reumatizmusa, műtétek, illetve törések utáni állapotok (csont, izom, ízületek), nőgyógyászati betegségek (idült gyulladások, sterilitás), Agyi történések utáni bénulások (fél évvel az ictus után).

Ellenjavallatok: Szívkárosodások dekompenzált állapotban, Makacs magas vérnyomás, Lázas állapotok – tuberkolózis – rosszindulatú daganatok, pajzsmirigy túlműködés

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (degeneratív megbetegedések, reumás megbetegedések, műtét, törés utáni állapot kezelése, nőgyógyászati megbetegedések, agyi történések kezelése).

 

Király Gyógyfürdő

Cím: 1027 Budapest, Fő utca 84.

A Király fürdő építését Arszlán budai pasa kezdte meg 1565-ben. Budapest belvárosában, a Fő utcában található. Vizét ma is a jelenlegi Lukács fürdőből biztosítják.
A belépő a gőzkamra és a száraz hőlégkamra mellett magába foglalja az udvari dézsa használatát is. Teljeskörű felújítására 2020-ban kerül sor. Három különböző hőmérsékletű gyógymedencével és egy merülő medencével rendelkezik. A Rudas fürdőben és a Királyfürdőben négyféle, OEP által támogatott gyógyfürdőkezelés vehető igénybe. A víz összetétele: Nátriumot is tartalmazó kálcium-magnézium-hidrogénkarbonátos és szulfátos-kloridos hévíz, melynek fluoridion-tartalma is jelentős.

Milyen betegségekre jó?

Ízületek degeneratív betegségei, idült és félheveny ízületi gyulladások, porckorongsérv, gerincdeformáció, idegzsábák, a csontrendszer mészhiánya, sérülés utáni állapotok esetén.

 

Kiskőrösi Fürdő

Cím: 6200 Kiskőrös, Erdőteleki út

mozgásszerviA termálmedencék vize minősített gyógyvíz az 5 /Gyf/ 1994. Sz. határozattal. Nagy só-koncentrációjú, nátriumkloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos hévíz, melynek flór tartalma is jelentős. A gyógyvíz kiválóan alkalmas reumás, mozgásszervi, degeneratív és nőgyógyászati megbetegedések eredményes gyógyítására. Tudományos vizsgálatok megállapításai szerint vegyi összetétele nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő. A kemping 2 hektár területen helyezkedik el, egyszerre 50 lakókocsi kényelmes elhelyezését biztosítja. 500-1000 méteren belül élelmiszer üzlet, szupermárket, étterem található és különféle szolgáltatások vehetők igénybe (fodrász, masszázs, orvos).
Területén 2 db. szabadtéri hidegvizes, 2 db. (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) thermálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence található. A fürdő területén sportolási lehetőséget kínál a strandfoci-, a strandröplabda- és a teniszpálya.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (degeneratív megbetegedések, nőgyógyászati megbetegedések).

 

Rudas Gyógyfürdő és uszoda

Cím: 1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

mozgásszervi2005-ben újult meg a termálfürdő, megőrizve annak eredeti jellegét. Különösen javasolt a Rudas vizében gyógyulni az ízületek degeneratív betegségei, idült és félheveny ízületi gyulladások, porckorongsérv, idegzsábák, a csontrendszer mészhiányos állapotai esetén. A termálfürdőben öt különböző hőfokú medence és egy merülő medence található. Úszómedencéjének vize is kellemes, 29 C fokos hőmérsékletű.

Milyen betegségekre jó?

Ízületi megbetegedések (ízületi gyulladás, porckorongsérv, idegzsába, csontrendszer mészhiánya).

 

Sóstógyógyfürdő

Cím: 4431 Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő, Szódaház utca 18.

A víz legfontosabb összetevői: nátrium-kloridos, jódos, brómos, vasas víz. A jódos, brómos és a sok oldott sót tartalmazó gyógyvíz, amely 49-52 Celsius fok hőmérsékletű, mozgásszervi, reumatikus nőgyógyászati, ízületi betegségek, gerincbetegségek, utókezelés, rehabilitáció esetén javasolt. Ide tartoznak a kopásos, degeneratív gerinc és ízületi betegségek, gyulladásos reumatológiai kórképek idült állapotai, lágyrészek reumatikus betegségei. Jótékony hatású a sérülések utáni ún. posttraumás állapotok, ortopédiai műtéteket követő utókezelés esetén. A jódos brómos fürdőkúra jótékony hatása egyes krónikus nőgyógyászati és néhány bőrgyógyászati eredetű megbetegedés (ekcéma, pikkelysömör) kezelése során is észlelhető.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések (ízületi megbetegedések, nőgyógyászati megbetegedések, gerinc megbetegedések, baleseti rehabilitáció, degeneratív megbetegedések).

 

Széchenyi Gyógyfürdő és uszoda

Cím: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 11.

mozgásszerviA Széchenyi fürdő 21 medencéjével Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma. Gyógyvize számos, főként mozgásszervi megbetegedés gyógyítására alkalmas. A hagyományos gyógyászati szolgáltatások mellett sokféle wellness szolgáltatást is igénybe vehetnek a fürdő vendégei, ilyenek a különféle szaunák, az aerobic, a vízi torna, a kondicionáló terem, aroma masszázs, Thai masszázs, kozmetika, szolárium, lábápolás. A Széchenyi gyógyfürdőben szinte valamennyi, a társadalombiztosítás által támogatott gyógyfürdőkezelés is igénybe vehető.

Milyen betegségekre jó?

Mozgásszervi megbetegedések.

 

Szent Gellért Gyógyfürdő és uszoda

Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.

mozgásszerviVize minősített gyógyvíz, amely különösen javasolt az ízületek degeneratív betegségeinek, a gerinc megbetegedéseinek gyógyítására, illetve érszűkület és keringési zavarok esetén is. A gyógyfürdőben a szolgáltatások széles skálája várja a fürdővendégeket, például szauna, vizes masszírozás, aroma masszázs, csokoládé masszázs, SPA-pedikűr, Kleopátra fürdő. A fentieken kívül sokféle, a társadalombiztosítás által támogatott gyógyfürdő-kezelést is kaphatnak a betegek, szakorvosi javaslatra. Orvosi osztályán sós kamra és inhalációs kezelések is igénybe vehetők.

Milyen betegségekre jó?

Ízületi megbetegedések, degeneratív megbetegedések, gerinc megbetegedések, érszűkület, keringési zavar.

 

Szent Lukács Gyógyfürdő és uszoda

1023 Budapest, Frankéi Leó út 25-29.

mozgásszerviA budapesti Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda termálmedencékkel, úszó- és élménymedencével, wellness részleggel, szaunákkal és szauna programokkal várja látogatóit. Úgy tartják, hogy itt található Budapest egyik leghatásosabb gyógyvize. A fürdő a hét minden napján különleges szauna programokat kínál.

A mai Lukács Fürdő környékén a XII. században betegápolással foglalkozó Szent János-lovagok, majd a rodoszi és máltai lovagrendek telepedtek le, akik kolostoraik mellé fürdőt is építettek. A török korban is működött a fürdő, de a feltörő források energiájának a lőporgyártásban és a gabonaőrlésben vették nagyobb hasznát, ugyanis őrlő malmot működtettek. Buda visszafoglalása után a fürdő kincstári tulajdonba került. 1884-ben Palotay Fülöp megvásárolta a kincstártól, ezzel átalakítások sora vette kezdetét. Felépült a gyógyszálló, modern vízgyógyászati osztályt létesítettek, és átépítették az uszodát. A világ minden tájáról érkeztek ide a gyógyulni vágyók, akik a sikeres gyógykúrát követően márvány hálatáblákat helyeztek el a fürdő udvarának falán. A fürdő ivócsarnoka 1937-ben épült. Budapesten 1979-ben a Lukács Fürdőben jött létre az első komplex gyógyfürdőellátást biztosító részleg (komplex fürdőgyógyászati osztály). 1999-ben került sor az uszodai szabadtéri medencék korszerűsítésére. Ennek során az addig alig használt ún. iszaptó helyére élménymedence került, melyben megtalálható a sodrófolyosó, a víz alatti pezsegtetés, a nyakzuhany, az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár, whirlpool, buzgárok, pezsgőágy és még sok más, eddig kevésbé ismert szolgáltatás. A fürdő másik udvarában levő két különböző hőmérsékletű úszómedence is szűrőforgató-berendezéssel épült újjá.

Milyen betegségekre jó?

Ízületi problémák, gerinc megbetegedések, csontrendszer mészhiánya.

 

Tősfürdő

Cím: 6065 Lakitelek

mozgásszerviA fürdő 4 hektáros, parkosított, ligetes területen helyezkedik el. A fürdőt tápláló termálvizet egy 1970-es fúrás alkalmával találták ivóvíz helyett. A kút 1050 méter mély, hozama 1000 liter /perc, a víz hőmérséklete 42 C fok. A víz alkáli hidrogénkarbonátos, melyet vegetatív idegrendszeri panaszok és mozgásszervi megbetegedések kezelésére, illetve baleseti rehabilitációra javasolnak. A fürdő nyitva tartása szezonális, május l-jétől augusztus 31.-ig  üzemel.

Milyen betegségekre jó?

Vegetatív idegrendszeri panaszok, mozgásszervi megbetegedések, baleseti rehabilitáció.

 

Váci Strandfürdő és uszoda

Cím: 2600 Vác, Szentháromság tér 1-3.

mozgásszerviA váci termálfürdő vize kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos kloridos termálvíz, mely összetételénél fogva idegfájdalmak esetén bír jótékony hatással. Javallatok: idegfájdalmak ellen, ideggyulladások ellen, idegzsábák ellen.

Milyen betegségekre jó?

Idegfájdalmak, ideggyulladások, idegzsábák.

Önnek ajánlott

Leave a Reply