Itt látható hányan vannak beoltva az egyes településeken

Hányan vannak beoltva

hányan vannak beoltva

A Szlovákiai Városok Uniója részletes oltási térképet üzemeltet, amelyen nemcsak a járások, hanem az egyes városok és a faluk átoltottsága is kikereshető. A szövetség ugyanis csalókának, sőt félrevezetőnek tartja, ha csupán a járási adatokat veszik figyelembe például majd a Covid-automata működtetésekor. A térképen gyorsan ki lehet keresni, hányan vannak beoltva a saját településünkön.
Az információk célja, hogy a polgárok a megelőzés részeként jobban eligazodjanak a környezetükben, és a portál az önkormányzatok számára is hasznos lehet.

Az oktatási miniszter szerint az alacsony átoltottságú vidékeken akár már szeptember végén bezárhatják az iskolákat.

A honlapon egyszerűen kikereshetők az oltási adatok (a beoltottak száma és aránya is, az is pontosan hányan vannak beoltva), csak a településünk nevét kell beírni a „Vyhľadať obec“ ablakba. Az adatokat folyamatosan frissítik a https://www.uniamiest.sk/zaockovanost-mesta oldalon.

A JÁRÁSOK ÁTOLTOTTSÁGI TÉRKÉPE ITT TALÁHATÓ

A városok és települések oltási lefedettségének áttekintése az NCZI rendelkezésére álló oltási adatokon alapul. Az adatok feldolgozása az állandó lakcím és az irányítószám alapján történik; amennyiben az állandó lakcím nem volt elérhető, az adatok feldolgozása az oltásra történő regisztrációkor megadott cím alapján történik.

Az adatokat rendszeres időközönként, heti rendszerességgel frissítik. Ez az oldal a Szlovákiai Városok Szövetsége és a Besztercebányai Önkormányzati Régió kezdeményezésére jött létre az Open Data Platform o.z. keretében. ALVARIA a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának Egészségügyi Elemző Intézetével való együttműködés alapján.

Önnek ajánlott

Leave a Reply

%d bloggers like this: