Bevásárlás

Aktuális akciós reklámújságok egy helyen.

Nagybevásárlás hétvége előtt? Vagy esetleg friss pékárut keres reggelire? Kövesse nyomon az akciós újságokat hogy megtalálja a legolcsóbb termékeket! Az üzletlánc logójára kattintva kinyílik az az oldal, ahol az adott üzletlánc akciós katalógusait lehet megtalálni. Az akciós újságban hétről-hétre minden fontos információ megtalálható a leárazott termékekről és új akciós cikkekről.

Billa
KRAJ
Akciós reklámújságok
Akciós reklámújságok
lidl Akciós reklámújságok
Akciós reklámújságok

Aktuális akciós kínálat: https://zlavy.sme.sk/letaky/

A bevásárlás alapszabályai

Mielőtt elmegyünk egy élelmiszerboltba bevásárolni, járjunk el körültekintően: készítsünk bevásárlólistát, hogy az üzletben már ne kelljen gondolkodnunk, hogy mit vegyünk, ezzel időt nyerhetünk, s rövidebb ideig kell az üzlethelyiségben tartózkodnunk.
Az üzletbe lépés előtt fertőtlenítsük a kezünket! Ha pedig olyan helyre járunk bevásárolni, ahol nincs ingyenes kézfertőtlenítő, vigyünk saját fertőtlenítőt (legegyszerűbb, ha táskánkban, autónkban is tartunk, hogy mindig legyen nálunk). Ez nemcsak bennünket véd, hanem másokat is: lehet, hogy mi hordozzuk a vírust, csak nem tudunk róla.

Online vásárlás:

Egy nemrég készült online vásárlásról szóló kutatásból, kiderült, hogy kis mértékben ugyan, de emelkedett azok aránya, akik már vásároltak online, viszont ennél nagyobb dinamikával nőtt a gyakran vásárlók aránya. Már 10-ből 4-en vásárolnak legalább havi rendszerességgel az interneten keresztül. Kereslet ezek szerint folyamatosan nő erre, a már nem is annyira új szolgáltatásra.

Kukkónia Shop – Pozsony, Szenc, Nagyszombat, Dunaszerdahely, Komárom, Galánta, Érsekújvár, Nyitra, Selye
A magánszemélyek számára a minimális megrendelési érték 30, – EUR. Ha Ön regisztrált nagykereskedő, akkor a megrendelés minimális értéke 40, – EUR.  Házhoz szállítást az áru jellegétől függően Szlovákia-szerte biztosítanak.  A webshop teljes kínálatát kiszállítjákk a kerületi városokba és azok környékére. Bizonyos kiválasztott termékeket – száraz, nem hűtött árut az egész ország területén házhoz szállítjuk GLS futárszolgálaton keresztül.

Fitmarket – egész Szlovákia
A Fitmarket minőségi termékek, gyümölcsök és zöldségek széles választékát kínálja. Pozsonyon belül 48 órán belül, Pozsonyon kívül pedig 68 órán belül szállítják ki az árut külső futárszolgálat segítségével. 40 euró feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Sladučké ovocie  – egész Szlovákia
Kizárólag szlovákiai termelők és gyártók termékeinek széles választéka. A szállítási ütemtervet minden héten közzétesszük Szlovákia egész területére. 20 EUR feletti rendelés esetén a szállítási költség 4 EUR.

Gazdovia – egész Szlovákia
Az ezen az oldalon kínált összes áru kis szlovák gazdaságokból származik. Gazdovia is részt vesznek a saját termelés, akkor lehet vásárolni házi készítésű pierogi, lokše, tészta, lekvár és más hagyományos termékek. Azon kevesek közé tartoznak, akik friss szlovák húst és halat szállítanak. A nagy érdeklődésre való tekintettel a rendelés minimális értéke 35 euró, a kiszállításért pedig 4,50 eurótól fizetünk.

Bioland – Pozsony és egész Szlovákia
Termékek széles választéka, gyümölcsök és zöldségek, italok, valamint kozmetikumok és drogéria. Ingyenes szállítás 89 euró feletti megrendelések esetén. Pozsonyban saját hűtőkocsival biztosítják a kiszállítást, így lehetőség van hűtött és fagyasztott termékek házhozszállítására.

Freshbox – Pozsony és az összes nagyobb járási székhely és környéke
A minimális rendelési érték 100 €, a szállítás pedig ingyenes. Az árukat házhoz szállítják, még akkor is, ha valaki a 10. emeleten lakik, és nincs liftje. A szállítási határidő 24 órán belül. Kenyér, tej- és hústermékek, gyümölcsök és zöldségek, valamint drogériás termékek is rendelhetők.

Potraviny až domov – Pozsony, Nagyszombat, Nyitra, Trencsén, Zsolna, Besztercebánya, Poprád, Kassa és Eperjes
Az élelmiszer-szállítás másnapra lehetséges, a nagyobb vidéki városokba szállítják, de még többre készülnek. A minimális rendelés 30 euró, a kiszállítás pedig ingyenes.

Fresheees – Pozsony és Szlovákia-szerte
Ebben az üzletben elsősorban gyümölcsöket és zöldségeket talál, de vadlazacot, fűszereket és más prémium termékeket is. A 70 euró feletti megrendeléseket ingyenesen szállítjuk ki.

Frikas – Pozsony és a Szenc, Pezinok, Malacky, Trnava, Dunaszerdahelyi járás.
A Frikas élelmiszereket szállít vendéglátóhelyeknek, és nemrégiben magánszemélyeknek is elkezdte kínálni szolgáltatásait. A háztartásokba történő napi szállítás hétfőtől vasárnapig történik. A vásárlások telefonon történnek, a megrendeléseket naponta 21:00 óráig fogadják. Lehetőség van 24 órán belüli kiszállításra is, de ez 3 EUR felárral jár.
A fizetés készpénzzel, az összes társaság étkezési jegyével vagy közvetlenül a járművezetőnél lévő fizetési terminállal lehetséges. A minimális rendelés 25,00 euró. Minden ár nagykereskedelmi ár, mint a vendéglátó partnereink esetében. A szállítás az ügyfélhez ingyenes.

BEZOBALiS – egész Szlovákia
A csomagolásmentes üzletek is kínálnak importált árukat. A 45 euró feletti vásárlások esetén ingyenes a szállítás. Még a szomszédos Cseh Köztársaságba is rendelhet árut, ahol a 70 euró feletti áruk behozatala ingyenes.