Önök használnak kést a vécében?

Hallott már a kakikésről? Most fog!

Ne botránkozzon meg a Kedves Régimódi Olvasó! Gondoljon azokra az időkre, amikor illetlenségnek számított bokán felüli szoknyát viselni, neveletlenség volt a csipkés kombinéról, vagy urambocsá, bugyikról beszélni. Máig illemhelynek hívjuk a vécét. És még sorolhatnánk, mi mindenről hallgattak az emberek, miközben egészen apró, vagy könnyen megoldható gondok keserítették az életüket.

kérte is a kakikést
Használati utasítás

Nos, most egy szokatlan, ám rendkívül praktikus megoldást mutatunk be, ami a mai szűk lakásokban, még szűkebb torkú vécékben sokat segíthet a „rászorulóknak”. Akik között sok az idős, rendszertelenül étkező, naponta maroknyi gyógyszert fogyasztó. Mielőtt a bélműködés zavarainak enyhítésével foglalkoznánk, olvassák el az alábbiakat!

„A családban nagyokat kakilunk. Talán genetika, talán az étrendünk miatt van, de mindenki hatalmas kábeleket tol. Aki szokott nagyokat kakilni, tudja, hogy néha nem lehet lehúzni. Megreked a lyukban és az örvény csupán pörgeti. Úgy nőttem fel, hogy természetes volt, hogy a családunk kakikést használ. Egy régi, rozsdás konyhakés volt, ami a mosókonyhában lógott és csak erre használtuk. Normális volt, hogy kisétáltunk a folyosóra, és megkértünk valakit: hé, oda tudnád adni nekem a kakikést? Azt hittem, ez alap. Van vécépumpád, vécékeféd és kakikésed” – hozta fel a meglehetősen kényes témát egy felhasználó egy közösségi oldalon.

Az illető elárulta azt is, hogy egészen 22 éves koráig azt hitte, mindenkinek van ilyen kése. Akkor azonban egy barátja házában tartott összejövetelen jött rá a szükség, majd kérte is a kakikést. Ott és akkor derült ki számára, hogy nem mindenki használ ilyen célszerszámot. Sőt, az emberek még csak nem is hallottak ilyesmiről, viszont annál viccesebbnek találják.

A közösségi oldal felhasználóinak reakciója mondhatni elsöprő volt. Sokakban viszont nem a kakikés használatának ténye vetett fel további kérdéseket, hanem az, hogy miért a mosókonyhában, nem pedig közvetlenül a mellékhelyiségben tartották.

A válasz: azért, mert a családnak három fürdőszobája volt, a mosókonyha pedig mindegyiktől nagyjából egyenlő távolságra. Azt viszont a történet hőse maga sem érti, miért nem volt inkább három kakikésük, miért egyen osztozott az egész család.

kérte is a kakikést
A kakikés.

Szomszédjának, vagy barátainak ne szégyellje elmondani, hogy VAN ILYEN!

Ugye, milyen egyszerű?

Tessék kipróbálni!

kérte is a kakikést
originalpoopknife.com

Erdei WC

Az állatok erdei WC-jének kitörték az ablakát. Észreveszi a bagoly, össze is hívja az erdő lakóit és megkérdezi, ki volt a tettes.

Jelentkezik a nyuszika:
— Én voltam…
— És hogyan történt az eset?
—Hát, én csak ott álltam a klozet ajtaja előtt, szorongattam a mancsomban a papírt, vártam a soromra, álldogáltam, egyszer csak résnyire megnyílt az ajtó, kinyúlt a medve a nagy szőrös mancsával, megragadott, berántott, alaposan kitörölte velem a fenekét, azután- zsupsz – kihajított a csukott ablakon…hát így történt…
—Jól van, nyuszika, rendben van, de legközelebb jobban vigyázz az ablakra, oké? Megy a farkas, beüvegezi az ablakot, de másnap megint ki van törve. A bagoly megint összehívja az állatokat, és megkérdi:
— Ki törte be az ablakot?
Jelentkezik a Mókuska:
— Én voltam…
—És hogyan történt az eset?
— Hát, én csak ott álltam a budi ajtajának dőlve, szorongattam a mancsomban a gurigát, vártam a soromra, álldogáltam, egyszer csak résnyire megnyílt az ajtó, kinyúlt a medve a nagy barna mancsával, megragadott, berántott, alaposan kitörölte a bundámmal a fenekét, azután – zsupsz – kihajított a csukott ablakon…hát így történt…
—Ejnye, mókuska, aztán majd legközelebb jobban vigyázz az ablakra, jó?
Megint megy a farkas, beüvegezi az ablakot, de másnapra az egész árnyékszék darabokra van törve, mintha aláaknázták volna. A bagoly azon nyomban megint összehívja az állatokat, és megkérdi:
—Ki törte össze a vécénket?

A Sünike óvatosan… – én voltam…

 

Önnek ajánlott

Leave a Reply

%d bloggers like this: